Notícies Foto: Andreu GómezFoto: Andreu Gómez

Els valencians El Diluvi publiquen “Present”, el seu lluminós nou disc

14 gener, 2022

El disc proposa 14 temes resplandents i vitals per parlar de la vida i l’amor.

El Diluvi arriba amb el seu nou disc, “Present”, un cinquè àlbum que proposa 14 temes lluminosos i vitals i que suposa un salt endavant en la sonoritat de la banda, renovada sense perdre la seva essència.

La metamorfosi és la paraula clau d’un nou treball on s’ha cuidat cada aspecte de la producció per desvetllar una banda que creix en el vessant musical mentre manté la coherència estilística i estètica. La gira de presentació de “Present” començarà el 12 de febrer a Barcelona i continuarà a Sagunt, Torrent i Teulada-Moraira.

“Paraules silenciades” va ser el primer senzill de “Present” en donar-se a conèixer i el punt de partida d’un disc que reprèn els sons tradicionals amb temes com “Quin fandango!”, però que també juga amb el rock a “Flying to the moon”, el r&b a “Foguera”, el reggae a “Costa Blanca 1993” i els ritmes llatins a “Foc i gel” i amb la bachata de “Si puc (només si tu vols)”. A més, El Diluvi s’ha envoltat a Present de col·laboracions que sumen veus, experiències i afectes i nodreixen cada tema amb tocs especials: Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Hilari Alonso, The Dance Crashers, Mireia Vives, Auxili, Smoking Souls i Buhos són els artistes que han contribuït a fer del disc dels alacantins una peça cooperativa amb influències molt diverses. Per completar les aportacions d’altres músics, les percussions del disc han anat a càrrec de Joan Palà, un dels percussionistes de Txarango.
Comments are closed.

Back to Top ↑