Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Emboirats i Laura Pallicer ens presenten “Lliure”, un himne de resistència i solidaritat 

29 febrer, 2024

La cançó s’emmarca dins de les celebracions del 8M.

Des del seu debut amb “Seguir endavant”, Emboirats ha estat en una missió constant d’exploració musical i expressió artística. El seu àlbum de debut “Aquest moment i ara” va ser aclamat per la seva frescor i capacitat per abordar temes universals amb un enfocament personal. Ara, amb “Lliure”, la banda ha decidit abordar un tema encara més urgent: la lluita contra el masclisme i la defensa dels drets de les dones.

“Lliure” és més que una cançó; és un himne de resistència i solidaritat. Amb una lletra commovedora i una melodia que teixeix una atmosfera emotiva, la cançó està dedicada a totes les dones que han patit el pes del maltractament masclista. A través de la seva música, Emboirats cerca generar consciència sobre la persistent desigualtat de gènere i la necessitat d’un canvi social.

En un món on la música pot ser una força pel canvi, Emboirats demostra una vegada més el seu compromís amb la justícia i la inclusió. “Lliure” no només és una cançó, sinó una crida a l’acció, una invitació a unir-se a la lluita per un futur més igualitari i respectuós per a tothom.
Comments are closed.

Back to Top ↑