Embotona’t Festival, primer festival familiar inclusiu de música

15 febrer, 2023

Tindrà lloc a Barcelona, l’11 de juny al recinte del Poble Espanyol, i comptarà amb les actuacions musicals de la Dàmaris Gelabert, Xiula, Reggae per Xics o Clams,

El primer Festival Familiar Inclusiu de Música i Arts Escèniques celebrat a Barcelona tindrà lloc el pròxim 11 de juny al recinte del Poble Espanyol. Un dia molt especial pensat perquè les famílies puguin gaudir i participar d’una jornada plena d’activitats i d’una oferta cultural totalment inclusiva.

L’Embotona’t Festival és un projecte solidari que neix amb voluntat de conscienciar a la societat de la importància de potenciar una cultura accessible i inclusiva per tothom.

“Molt sovint un acte tan quotidià com embotonar-se un botó pot resultar molt difícil o fins i tot impossible per a persones amb discapacitat” Guillermo Briones, patró de la Fundació Aspasim

Aquesta iniciativa està sent portada a terme per la Fundació Aspasim, entitat sense ànim de lucre que des de fa 85 anys vetlla per a les persones amb discapacitat intel·lectual greu. La idea principal del festival sorgeix d’un dels seus tallers ocupacionals, El Botó Màgic, una companyia de contacontes per a infants formada per persones amb discapacitat intel·lectual que des de 2016 han fet més de 300 actuacions explicant contes a escoles, biblioteques i centres cívics d’arreu de Catalunya arribant ja a més de 40.000 persones.

Comptarà amb diferents actuacions musicals, com la de la Dàmaris Gelabert, Xiula, Reggae per Xics o Clams, a més a més d’altres propostes culturals com les d’El Botó Màgic, les de Vivim del Cuentu, El Gecko con Botas, Els Astres, l’Anna Gusó i la Joana Bruna, Nexe Fundació, o Noemí Font i disposarà de tallers, gegants inclusius, food trucks i moltes altres sorpreses que anirem desvetllant durant aquests mesos.
 
Comments are closed.

Back to Top ↑