Notícies Foto: Gaspar MorerFoto: Gaspar Morer

Empremtes porta el final de la gira “Ludwig” de Mazoni

31 gener, 2023

Comptarà amb amics convidats com per exemple David Carabén (Mishima), Pau Vallvé, Sanjosex, Anaïs Vila i Gerard de Pablo (Pantaleó).

El cicle Empremtes aposta fort per la música d’autor i acull en el seu cicle, inicis i finals de gires. Per aquest motiu, Jaume Pla, Mazoni, ha escollit Empremtes per tancar la seva gira “Ludwig”. Serà el dissabte dia 11 de febrer a les 20h30′ a La (2) de l’Apolo de Barcelona, en un concert que segons paraules del mateix Mazoni serà especial.

En aquest últim espectacle que ha girat aquest darrer any, Mazoni l’acompanya la música i la presència del compositor alemany Ludwig Van Beethoven a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l’obra del mestre. El resultat de tot plegat és una integració amb tota naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura.

El concert del dia 11 de febrer serà ben especial per diversos motius. En primer lloc, Mazoni comptarà amb un seguit de col·laboracions especials d’artistes i amics. Pujaran a sobre l’escenari amics David Carabén (Mishima), Carles Sanjosé (Sanjosex), Pau Vallvé, Anaïs Vila i Gerard De Pablo (Pantaleó).

En segon lloc,  serà el darrer concert d’Aleix Bou (bateria) i Miquel Sospedra (baix), companys que han format part de la banda de Mazoni des dels seus inicis i que a partir del següent treball ja no formaran part de la banda.
Comments are closed.

Back to Top ↑