Notícies Foto: Enric EZFoto: Enric EZ

Enric EZ, ens desvetlla el segon senzill del seu tercer treball, “Comiat”

20 gener, 2023

És la història d’un adeu des de totes les coses bones que li pots desitjar a una persona que has estimat i que encara estimes.

“Que el viatge ens sigui lleu, el temps bon aliat. Fem-ne del món casa nostra i ja ens retrobarem”. Així versa una part de la lletra d’aquesta cançó en la qual també hi podem escoltar a la Berta Sala que hi ha col·laborat amb la seva veu. El videoclip és obra de la Paula Farran.

Un altre aspecte destacable és la portada, que ha estat creada per Sergi Gómez però, sorprenentment, el dibuix no l’ha fet cap persona. Es tracta d’una simbiosi entre l’artista i la intel·ligència artificial que han donat com a resultat una imatge que et submergeix de ple en la música i que ha estat creada a través de codis i algoritmes. El disseny final és a càrrec de Gala Duran.

En aquest nou treball, del qual presentem el segón senzill, ENRIC EZ va aprofitar el premi que li va atorgar el CC Molinet Santakosound 2021 que consistia en l’enregistrament d’un àlbum i ha optat per gravar-lo amb la col·laboració d’altres músics i membres de la seva banda actual com és el cas d’en Pep Terricabras (Els Catarres, La Troba Kungfú) a la bateria, l’Ariadna Ruiz, als cors i l’Antonio Sanchez (Coetus, Maria del Mar Bonet i Judith Neddermann) a les percussions. Produït per Enric EZ Mesclat per Marc Ferrando i Masteritzat per Victor Garcia.
Comments are closed.

Back to Top ↑