Notícies Foto: Kasba MusicFoto: Kasba Music

Es publica el nou àlbum de Lasta Sanco

17 maig, 2023

Aquest divendres, sota el títol de “Renéixer”, trobarem un grup renovat musicalment i revitalitzat quant a proposta.

“Renéixer” és el nou treball de Lasta Sanco, que es publicarà el 19 de maig de 2023, i representa la lluita per seguir fent allò que més els agrada, una declaració d’intencions amb la música per bandera. El nom del disc evoca la força i tenacitat que ha mantingut la banda després de les complicacions arrel del context pandèmic viscut que va paralitzar la sortida del seu primer llarga durada. Lasta Sanco reneix sense perdre l’essència i a més ens ofereix una nova perspectiva.

Un treball ple d’il·lusió i que ha estat engendrat i auto produït a Cervera (La Segarra), territori natal de la banda el qual es reivindicat en diverses de les cançons que composen l’àlbum, doncs no en va, el renaixement del qual ens parlen des del títol és el de Lasta Sanco però alhora també de la terra que els envolta.

La producció ha anat a càrrec del guitarrista del grup i productor Dario Díaz Valverde. L’enregistrament s’ha fet íntegre a Cervera, amb el tècnic i enginyer de so dels directes de la banda, Manel Pedrós. El màstering s’ha fet a Black Box Mastering i el disseny, fotografia i videoclips van a càrrec de la també cerverina Núria Pulido.

Amb tots aquests ingredients de proximitat, Lasta Sanco posa en valor i reivindica La Segarra com una terra viva, potent i creativa: “l’orient de ponent”, així és com la descriuen. Una clara reivindicació del territori i l’orgull que senten per ell.
Comments are closed.

Back to Top ↑