Notícies Foto: Helena RoigFoto: Helena Roig

“Estira-i-arronsa”, batxata en català de Neisha

15 febrer, 2023

Converses amb la parella per veure en què s’ha de cedir,

L’any 2021, Neisha va publicar el seu primer projecte en solitari, l’EP “Dolcesa Bruna”, el dia de Sant Jordi. Una proposta audiovisual que, a través de tres peces de poemari català de diferents èpoques i autories, aconsegueix que la cultura catalana, el reggaetón i el dancehall s’abracin. ‘Rosa als llavis’, una de les cançons del disc, ha estat finalista a la 25ª Edició dels Premis Miquel Martí i Pol.

“Anime en català” és el nou àlbum que té entre les mans i que anirà desvetllant aquest 2023, on el concepte estètic serà clarament “otaku”, explorant la seva cara ‘kawaii’ sense amagar el seu costat més eròtic o ‘hentai’.

Ara fa un primer tast d’aquest nou àlbum amb “Estira-i-arronsa”, una batxata romàntica que parla d’aquells moments de parella, on ja has passat per les primeres etapes d’enamorament, ja portes temps amb la persona i tens coses a parlar. “Estira-i-arronsa”, com bé diu la paraula, són aquelles converses amb la parella per veure en què s’ha de cedir, quines coses no podem tolerar i a quins acords podem arribar. La producció ha estat a càrrec del conegut DJ Efren Kairos -sota el nom Lment-, qui també té el projecte Bounce Twice, amb qui comparteix segell la Neisha. El Mad s’ha encarregat de la masterització.

Aquest primer senzill ve acompanyat d’un videoclip inspirat en la pel·lícula de Quentin Tarantino: Death Proof. Està gravat a un bar de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) i recolzat per una coreografia de la Marta Ros, coreògrafa de la Rigoberta Bandini. “Estira-i-arronsa” és, sens dubte, una batxata única que no podràs deixar de ballar…
Comments are closed.

Back to Top ↑