Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Estrenem el nou senzill de Mabel Flores, “Estimo la nit”

2 juny, 2022

La cançó neix sota l’encàrrec del Consell Comarcal de Bages per esdevenir la cançó-manifest de totes les festes majors de la comarca. A partir d’avui la podeu escoltar a OnaCat.Ràdio.

Mabel Flores és una artista de pop que porta el mestissatge barceloní i la cançó d’autor a un altre paradigma: missatges viralistes, llibertaris i empoderadors són els que han definit la cantant i han fet d’aquesta artista una de les més destacables de l’escena actual. Després de publicar “Meraki”, treball amb el qual va consolidar el seu projecte en solitari com el format en banda, presenta nou senzill: “Estimo la nit”.

És una cançó que neix sota l’encàrrec del Consell Comarcal de Bages per esdevenir la cançó-manifest de totes les festes majors de la comarca, dins del programa per la prevenció d’agressions sexistes a espais d’oci. És una cançó que fuig de la seva zona de confort pel que fa a la sonoritat, i amb la qual Mabel Flores deixa entreveure un aire fresc i més urbà. Un tema que convida a estimar, i estimar-se en la nit, a respectar-nos en els espais de festa i generar espai segurs per a totes. Reivindica la garantia del dret a passar-nos-ho bé i gaudir tranquil·les de la festa, sense ser violentades i sense que el propi “gaudir” sigui un privilegi d’uns quants. La pròpia autora vol convertir els seus concerts en un espai segur on poder ballar tranquil·les i lliures, on no es tolerin actituds sexistes i on els agressors no hi tinguin cabuda. Perquè la festa, així com l’amor, no fa mal (o no hauria de fer-ne).
Comments are closed.

Back to Top ↑