Eudald Palma presenta “Cavaller erra(n)t”

25 març, 2021

El vigatà escriptor, dissenyador, pintor, il.lustrador i … músic.

Les cançons d’aquest treball, parlen de com afrontem els errors i aprenentatges en les diferents situacions que ens trobem fent camí a la vida, amb un enfoc filosòfic i reflexiu però amb ocurrència. L’estil musical de cadascun dels temes, busca la millor manera de transmetre el missatge, amb cançons que van des del pop rock, al folk, l’havanera o la rumba, aconseguint que aquest sigui un projecte molt eclèctic.

Eudald Palma va iniciar la seva carrera en el món artístic com a escriptor, dissenyador, pintor i il·lustrador (graduat a EartVic i a Esdi Llotja de Barcelona) arribant a publicar projectes per editorials i agències de publicitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Tot i això, la seva gran passió sempre ha estat la música, així que va comprar-se una guitarra acústica i va estudiar guitarra i cant per aprendre a compondre cançons amb lletres i temes propis.

El 2018 va fer una gira de concerts en acústic tocant cançons pròpies d’un primer projecte, que no va arribar a enregistrar, titulat “Raïm al cove”. Des de llavors ha estat treballant en aquest segon projecte que ara si ha enregistrat, publicat i tindrà gira per concerts.
Comments are closed.

Back to Top ↑