Els Sopa de Cabra omplen en el seu concert al Palau Sant Jordi

26 novembre, 2022

Han tancat la gira del 30 aniversari del “Ben endins”.

Sopa de Cabra torna a omplir de gom a gom el Palau Sant Jordi durant la festa final de la celebració del 30 aniversari del disc “Ben endins”. La culminació d’aquesta celebració que ja fa dos anys que dura i que ha passat pels grans festivals del país, ha estat tot un esdeveniment gràcies a l’acompanyament d’una tretzena de col.laboracions de luxe.

Els gironins han estat acompanyats damunt de l’escenari per artistes que ja han col.laborat en les versions corals dels clàssics “El boig de la ciutat”, “Si et quedes amb mi” i “Mai trobaràs” gravades al llarg d’aquesta celebració d’aniversari, com Alfred García, Buhos, Ginestà, Joan Dausà, Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Suu i The Tyets. Però també d’altres amics i amigues que no s’han volgut perdre l’ocasió, com David Carabén, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Intana i Xarim Aresté.

El 10 de maig de 2021 Sopa de Cabra va començar la celebració dels 30 anys del “Ben endins”, el disc de pop rock en català més venut de la història. Per homenatjar aquest treball que ja és un triple disc de platí, el grup ha dut a terme una sèrie d’accions commemoratives que ha arribat ara a la seva fi: una reedició física en doble vinil i doble cd de l’àlbum amb temes inèdits, versions corals de tres clàssics del disc i una extensa gira pels països catalans.
Comments are closed.

Back to Top ↑