Notícies Foto: Primavera LabelsFoto: Primavera Labels

Èxit de la primera edició del Cruïlla Hivern

26 febrer, 2024

9 “entrades exhaurides” i més de 22.700 persones.

En aquesta primera edició de la proposta, que ha tingut lloc del 17 de gener al 23 de febrer, s’ha pogut gaudir d’un cartell amb noms de gran ressò del panorama català, espanyol i internacional i una programació heterogènia i d’estils molt variats. 

El cicle va arrencar amb un concert amb entrades exhaurides a l’Apolo on Kruder & Dorfmeister van celebrar el seu trentè aniversari amb un espectacle sonor i lumínic memorable. L’endemà, a l’altre costat del carrer, a Paral·lel 62, Pol Batlle va acomiadar-se dels escenaris en un últim concert ple de convidats, sorpreses i un final apoteòsic on el cantant va “morir” damunt l’escenari tancant així el seu projecte musical. La primera setmana es va arrodonir amb un Razzmatazz a vessar de públic que ho va donar tot en el concert de Cupido, que també va exhaurir entrades i va oferir una nit de ball inoblidable.

La segona setmana del cicle va ser protagonitzada per l’eufòria dels dos concerts de Sidonie que van omplir de nou un Razzmatazz entregat. Dues jornades que a més a més van comptar amb bandes de casa per obrir la nit: Vecinos i Dan Peralbo i El Comboi.

Una setmana més tard i encetant el mes de febrer, el Cruïlla Hivern va omplir un Razzmatazz i un Sant Jordi Club de fans que no es van voler perdre dues grans cites musicals: el final de gira de Pau Vallvé i la consagració a Barcelona del gallec Sen Senra. Dues experiències molt emocionants que van obligar a penjar el cartell d’entrades exhaurides.

Ja passat l’equador del cicle, es van viure una de les setmanes més intenses de tot l’hivern: Dos “entrades exhaurides” al Palau de la Música sota el nom d’Antònia Font, un Sant Jordi Club exhaurint també entrades amb el final de gira dels murcians Viva Suecia, i un concert a tres bandes amb Mujeres, Rombo i Los Blenders que va tancar la setmana amb una nit elèctrica i plena de ball. 

La recta final del cicle va ser protagonitzada per un altre sold out dels madrilenys Sexy Zebras que van omplir La [2] d’Apolo de gom a gom, i un últim concert de Delaporte, acompanyats de Los Eclipses, que va tancar la primera edició del Cruïlla Hivern amb una gran festa electrònica. 
Comments are closed.

Back to Top ↑