Notícies Foto: Xepo WSFoto: Xepo WS

Feliu Ventura llença un senzill del directe al Principal de València, el seu ‘Història d’un sofà’ amb la col.laboració dels Ovidi4

10 novembre, 2022

La versió del clàssic del xativí inclou una intro cantada per Mireia Vives i un poema de David Caño.

Feliu Ventura ha llençat un senzill, més clip, del vinil i disc digital del seu directe “Feliu Ventura, amics i referents”, celebrat al Teatre Principal de València, el desembre passat. La cançó escollida, per simbòlica, és el seu ja clàssic ‘Història d’un sofà’ en una versió cantada amb els extints Ovidi4, que inclou una preciosa intro de la Mireia Vives i el poema de i recitat per David Caño, a més de les guitarres de Borja Penalba i David Fernàndez. La peça, que dura uns 7 minuts, i desafia totes les tendències discogràfiques actuals, ha sigut escollida per Feliu Ventura per l’autenticitat i el simbolisme de la cançó, cantada amb els “amics Ovidis”. El nou vinil presenta una selecció molt acurada de cançons del cantautor re-versionades amb les col·laboracions del directe; i el disc digital tindrà quasi tot l’espectacle íntegre, editat i remasteritzat. El treball es presenta com recull antològic de Feliu Ventura, amb cançons que no havien estat enregistrades abans i peces versionades amb les veus de: Pep Gimeno “Botifarra”, Carles Caselles, Sandra Monfort, Miquel Gil, Xiomara Abello, Cor de L’Eliana, i també, els Ovidi4. El disc digital sortirà a totes les plataformes el 2 de desembre.

La cançó “Història d’un sofà”, diu el cantautor, “parla del país de la infantesa a través d’un objecte domèstic, que ha enregistrat molts moments de les nostres vides. És la cerca del propi lloc al món. Fer pujar als Davids, a Mire i a Borja en aquest sofà no és un artifici, ells han format part de molts dels moments vitals registrats en la història d’aquest sofà”.

Aquí podeu recuperar la nostra entrevista, del passat 6 d’octubre amb Feliu Ventura, parlant d’aquest nou treball:
Comments are closed.

Back to Top ↑