Notícies Foto: Xumari RocaFoto: Xumari Roca

“Fem la morsa”… la nova proposta de Pelat i Pelut

2 maig, 2023

És el primer senzill que surt a la llum i que formarà part del segon disc de Pelat i Pelut que es publicarà a la tardor.

És una cançó fresca, de lletra fàcil i molt sincera. Parla del desig carnal que experimentem les persones, amb la peculiaritat que, durant tota la cançó, s’hi fa una clara referència al món de la gastronomia i de la cuina utilitzant metàfores i paralel·lismes. El títol del senzill ja és una declaració d’intencions i referma la tendència artística  i estilística de la banda a l’hora de fer les lletres de les seves creacions.

Pelat i Pelut fa un pas endavant i experimenta, ara, ritmes i melodies diferents respecte el seu últim disc, “Flor al cul”, publicat al 2021. Adopta un groove molt més urbà i també utilitza, per primera vegada, Autotune en la veu i minimitza el ritme respecte de les seves darreres creacions. En aquest cas, la banda ha prescindit dels identificatius instruments de vent com a recurs principal dins les seves composicions i aposta per una sonoritat més electrònica.

Aquesta cançó marca un abans i un després i ens mostra una de les direccions que ha anat assolint la banda d’Osona aquest últim any.
Comments are closed.

Back to Top ↑