Notícies Foto: Arnau RoviraFoto: Arnau Rovira

Fetus estrena ‘La sega’, nou senzill i videoclip d’avançament del proper disc

13 setembre, 2022

L’àlbum “La serra dels perduts” es publicarà el 7 d’octubre.

És el segon avançament del seu proper i quart disc “La serra dels perduts”, que es publicarà en vinil, CD i digital el proper 7 d’octubre, i el mateix dia presentaran el nou espectacle en directe a la Fira Mediterrània de Manresa.

El nou videoclip de “La sega” ha estat realitzat per Jordi Castells i Sergi Galí. Després de dedicar un revolucionat homenatge a Jaume Arnella a l’anterior disc “Sota, cavall i rei”, Fetus aprofundeixen ara en el camí que els va assenyalar el mestre, tot i que recorrent-lo per via pròpia. Al nou disc “La serra dels perduts” exploren un nou univers on s’aglutinen històries populars de l’imaginari empordanès i cançons perdudes de les Gavarres i de més enllà.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria). En aquesta nova aventura, els empordanesos tornen a comptar amb Joan Colomo com a productor musical. I sumen aliats de luxe com Carles Belda (acordió diatònic), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles) i Guillem Caballero (Els Surfing Sirles, Chaqueta de Chándal, als teclats). El disseny gràfic el signa Branca Studio.
Comments are closed.

Back to Top ↑