Notícies Foto: Arnau RoviraFoto: Arnau Rovira

Fetus incorpora sons d’arrel en el nou disc, “La serra dels perduts”

7 octubre, 2022

És el quart disc de Fetus, donant continuïtat a “L’epicentre del fangar” (2018), “Terra cuita” (2019, premi Time Out al Talent Radical) i “Sota, cavall i rei” (2021).

Fetus eren un grup de punk-rock fins que van descobrir els romanços de Jaume Arnella. Després de dedicar-li un revolucionat homenatge a l’anterior disc “Sota, cavall i rei”, Fetus aprofundeixen ara en el camí que els va assenyalar el mestre, tot i que recorrent-lo per via pròpia. Al nou disc “La serra dels perduts” exploren un nou univers on s’aglutinen històries populars de l’imaginari empordanès i cançons perdudes de les Gavarres i de més enllà.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria). En aquesta nova aventura, els empordanesos tornen a comptar amb Joan Colomo com a productor musical. I sumen aliats de luxe com Carles Belda (acordió diatònic), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles) i Guillem Caballero (Els Surfing Sirles, Chaqueta de Chándal, als teclats). El disseny gràfic el signa Branca Studio.
Comments are closed.

Back to Top ↑