Notícies Foto: Nadia Beltran PérezFoto: Nadia Beltran Pérez

“Fugim”, el tercer avançament del proper disc de Vic Moliner, amb la col.laboració de Paula Grande

7 febrer, 2023

“Foc i endreces” es publicarà el pròxim dia 28.

“Fugim” és una petita tragicomèdia, una fotografia d’una generació que hem abraçat amb ganes tot de pràctiques new age, però que, tretes de context i buidades de tota la seva profunditat, les hem fet servir per continuar fugint endavant, fent veure que ens ho estem treballant molt però, en definitiva, fugint de les nostres pròpies pors i ferides.

El panorama pot ser desolador o també ridículament tendre perquè, en el fons, totes estem plenes de bones intencions i fem el que podem. Per això, a aquesta cançó Vic Moliner fa paròdia de tota aquesta cultura per treure-li importància a tot el que fem i deixem de fer, que bona falta ens fa. Al final, totes ens farem velles i haurem viscut una vida (ni més ni menys), així que val més anar fent humilment i no estar tan pendents de fer, fer i fer per aconseguir una vida perfecta. Som i serem imperfectes!

A “Fugim” hi col·labora Paula Grande, una artista poderosíssima, amb un discurs profundament poètic i polític alhora que, en aquesta cançó mostra la seva vessant més tendra i propera i hi aporta una màgia i un caliu meravellosos.
Comments are closed.

Back to Top ↑