Gemm Sol presenta “Vine a ballar amb mi”

2 juny, 2021

És un avançament del seu nou disc “No està bé” que es publicarà el pròxim dia 25.

Una cançó que parla sobre la recerca i el camí cap a una connexió recíproca, mitjançant sensacions que es poden anar intuint i descobrint al llarg del videoclip, a través del contacte amb la natura. Un dels elements que apareixen, el qual es va referenciant a moltes de les cançons, és el sol en tant que llum, naturalesa i estiu, una font d’inspiració tant en l’àmbit musical com personal.

Nascuda a Solsona (Solsonès) l’any 2000, Gemma Torrecillas té com a referència musical familiar el seu germà, qui sempre l’acompanyava amb música. De petita va estudiar a l’Escola Municipal de Música de Solsona fins a acabar l’ESO. És llavors quan va decidir anar a fer el batxillerat artístic/escènic a Barcelona i en acabar aquesta etapa educativa va començar al Taller de Músics.

A més a més, Gemm Sol forma part de Quartsdeduo, un duet que neix d’una amistat i parteix d’una identitat pròpia, versionant cançons i adaptant-les a un estil íntim i acústic, amb teclat i ukelele, traduint les cançons al català.
Comments are closed.

Back to Top ↑