Gemma Humet torna a Terrassa

16 febrer, 2021

Actua aquest diumenge, dia 21, a les 20h, a la Nova Jazz Cava dins del cicle Terrassa Música Moderna!.

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Ja sigui com a solista, amb dos discs editats per Satélite K (“Si canto enrere” al 2015, produït per Pau Figueres i “Encara”, al 2017, produït per Carles “Campi” Campón) o acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler amb un disc conjunt titulat “Petita festa” (Satélite K, 2018), Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com, per exemple, el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015, col·laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa (França, Suïssa, Bèlgica,…)  Ha cantat, a més a més, al costat i en col·laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.

Gemma Humet presenta nou àlbum “Màtria”, produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut…). Consta de 10 cançons pensades en clau feminista i compta amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.

Venda d’entrades a: www.terrassamusicamoderna.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑