Geri, cada 4 d’abril, ens regala una balada, enguany, “Afònic”

1 abril, 2022

El 4 d’abril és l’aniversari de la seva parella, i des del 2020 que li regala cançons.

El cantant, que també és el seu propi productor, va començar la seva carrera musical al 2019, dotant de la seva música un toc agredolç en el que explora noves perspectives del gènere urbà en una evolució constant. Melancòlic, enamoradís i fidel a ell mateix.

Allò conceptual resideix en el seu primer disc “Està bé estar malament” (2021), col.laborant amb el seu amic Albert Alves (Sangaku). Va pujar als escenaris per primera vegada a la primera edició del festival Santjutrap, organitzat per Manel Vizcaíno (Malson Atmosfèric).

Al seu últim senzill, “I si la ruptura forma part de la relació?”, que va tenir molt bona rebuda, podem escoltar una senzilla instrumental, on només es sent un teclat. En canvi, amb “Afònic”, Geri ha jugat amb guitarres, caixes de percussió i altres instruments digitals. El cantant, es desafia a ell mateix buscant nous ritmes, amb una lletra que es queda repetint-se als nostres caps fins al punt de voler tornar a escoltar-la. 

“Sempre intento innovar, no quedar-me estancat en els mateixos ritmes. Crec que fer coses noves i atrevides és el que m’ajuda a fer música de qualitat.” El nou senzill, ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Miki Lloret, on es recrea una cita des del punt de vista de la seva parella. Un clip senzill però bonic. 

“Afònic”, és un crit desesperat i sord de l’artista a la seva estimada, la qual es troba “lluny del calendari”.
Comments are closed.

Back to Top ↑