Notícies Foto: Promo Arts Music RecordsFoto: Promo Arts Music Records

Gertrudis s’envolta de talent per la publicació d’ “Amor XXL”

2 juny, 2022

Una nova cançó que edita després d’un any i mig de silenci discogràfic i que compta amb la col.laboració de Bounce Twice.

Els Gertrudis tornen a posar-se a primera línia de l’actualitat gràcies a “Amor XXL”, una cançó que parla de les diferents maneres de viure l’amor. Al nou track, el primer que publiquen després de l’exitós “No em dona la gana” amb els Doctor Prats de fa un any i mig, els garriguencs aconsegueixen un so fresc i sorprenent gràcies a la col·laboració del grup d’urban de Sabadell Bounce Twice que hi demostren perquè són una de les veus de la música urbana a tenir més en compte.

El so imponent de la cançó és obra de Roger Rodés productor habitual de Gertrudis, i un dels grans productors catalans del moment, sobretot gràcies al Grammy que va guanyar pel disc Calambre de Nathty Peluso, i a les produccions dels darrers èxits de Nil Moliner o Shakira, entre d’altres.

Gertrudis ha volgut fer una cançó estiuenca i ballable que Rodés ha vestit de dancehall l’estrofa i de música disco la tornada. El resultat és una explosió sonora ideal pel bailoteo. Pel que fa a la dimensió vocal Gertrudis va comptar amb la col·laboració de Bounce Twice, que aporten a “Amor XXL” l’energia pròpia de la seva imparable emergència. Des de la primera vegada que Gertrudis va escoltar aquesta banda van tenir clar que havien de treballar plegats per contagiar-se de la força de la novetat i dels sons més tendenciosos. La millor excusa ha estat aquest trio XXL, un amor a tres bandes brutal.

“Amor XXL” és també el nom de la gira d’aquest estiu dels de la Garriga, que els durà a recórrer una vintena de poblacions d’arreu del territori.

El seu novè disc d’estudi es preveu que es publiqui de cara al primer semestre del 2023.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑