Notícies Foto: Alísia ReyFoto: Alísia Rey

Gessamí Boada al BarnaSants en format íntim

21 abril, 2022

Estarà acompanyada en alguns temes per Alessio Arena, Sara Pi i Henrio (Enric Verdaguer).

Després d’un 2021 i inici de 2022 intens amb concerts per tot Catalunya presentant el seu segon treball, “On començo jo” (Segell Microscopi, 2020), la compositora i cantant Gessamí Boada torna als escenaris barcelonins de la mà del Barnasants 2022. Serà el dijous, dia 28, a les 20h al Harlem Jazz Club de Barcelona.

Per l’ocasió, acompanyada del piano, guitarra i de la seva veu càlida però alhora emotiva, Gessamí Boada prepararà un concert especial. En ell, en format íntim i en solitari, repassarà els seus dos treballs publicats- “White flowers” (Segell Microscopi, 2018) i “On començo jo”. Així mateix, en exclusiva pel BarnaSants, Gessamí Boada presentarà alguns temes encara inèdits que formaran part del seu futur tercer treball discogràfic que, si res no es torça, es publicaria a finals d’aquest 2022.

Per aquesta vetllada especial, al Harlem Jazz Club, Gessamí Boada convidarà a pujar a l’escenari  veus importants del panorama musical català i alhora amigues. Són Alessio Arena, Sara Pi i Henrio (Enric Verdaguer).
Comments are closed.

Back to Top ↑