Gessamí Boada, juntament amb Paula Grande i Magalí Sare, recuperen el Trestautores de Cardedeu

17 febrer, 2022

El concert s’havia ajornat per la Covid.

Després d’un 2021 intens amb concerts per Catalunya i culminat amb èxit amb una actuació a les festes de La Mercè de Barcelona, la compositora i cantant Gessamí Boada, acompanyada de Paula Grande i Magalí Sare, uneixen veus, instruments i melodies en un concert especial que busca crear una atmosfera única a través de composicions pròpies de cadascuna.

El proper divendres 25, a les 20h30′, al Teatre Auditori de Cardedeu es recuperarà el concert inicialment previst pel 29 de gener i ajornat per COVID. En ell,  podrem gaudir de les tres cantautores que comparteixen una trajectòria sòlida dins el panorama musical català. La seva trajectòria inclou diversos treballs discogràfics propis al darrera i col·laboracions amb artistes de primera línia com Clara Peya o Judit Neddermann.

Cantants, creadores, artistes amb un so i una personalitat pròpies es troben a l’escenari, en una oportunitat única per a descobrir la seva essència i participar del seu joc creatiu en un directe a tres bandes.

Prèviament, a les 19h a la Sala Sarau, les tres cantants participaran en una tertúlia “I si parlem de música?”, així mateix, seguidament, gaudirem d’un tastet del projecte del jove músic de Cardedeu Pau Roget.
Comments are closed.

Back to Top ↑