Notícies Foto: Sara GuerreroFoto: Sara Guerrero

Gessamí Boada porta el seu “L’art d’estimar” al IV Cicle de Cantautores de Sentmenat

27 abril, 2023

Serà el dissabte 6 de maig a les 20h30′ al Teatre del Coro.

La cantautora Gessamí Boada actuarà el dissabte, 6 de maig, a les 20h30′ al Teatre del coro dins el IV Cicle de Cantautores de Sentmenat. Presentarà el seu darrer i tercer treball “L’art d’estimar” (SatéliteK) publicat a finals de l’any passat.

“L’art d’estimar” és un disc que neix d’una crisi personal, d’una ruptura de parella i del seu procés de superació. Amb un llenguatge proper, l’autora pretén anar molt endins parlant-nos de l’amor romàntic, del desamor, del dol i de la llibertat. El títol, L’art d’estimar, s’inspira en l’assaig homònim filosòfic de l’escriptor alemany Erich Fromm, que serveix d’excusa per a explorar la complexitat de l’amor.

S’hi inclouen nou cançons, set en català, una en francès (“Ma voix”) i una en anglès (“Love is you”). Es tracta de temes d’autoria pròpia, exceptuant “Un instant”, coescrit amb Arnau Figueres, i dos poemes musicats per ella mateixa: el conegut poema de Miquel Martí i Pol “No demano gran cosa” i “Desafinada”, poema curt de la contemporània Sònia Moll.

Com és habitual, Gessamí Boada juga entre gèneres, aquest cop entre el pop minimalista, el folk i la cançó d’autor sota la influència de la música de Maro, Lizzy McAlpine, Sufjan Stevens o Nick Drake, entre altres. L’han acompanyada en el procés els productors i multiinstrumentistes Arnau Figueres i Kquimi Saigi, amb qui ja havia treballat anteriorment i que han respectat fidelment l’atmosfera íntima del disc.

En format trio i acompanyada de Kquimi Saigi (teclats i cors) i de Nerea Pozo (veus), el directe de Gessamí Boada serà amb una posada en escena cuidada, emotiva i delicada amb un format acústic i un discurs propi, cercant la complicitat del públic.
Comments are closed.

Back to Top ↑