Notícies Foto: Pau i Albert SansabriàFoto: Pau i Albert Sansabrià

“Gessamí” és el primer avançament del nou disc de Biel Martí

25 gener, 2023

El disc “Somnis per a tu i per mi” que es publicarà el 9 de febrer.

“Somnis per a tu i per mi” és un àlbum conceptual que mostra una nova ambició narrativa dins la curta carrera musical del cantautor barceloní, amb un estil que camina a cavall entre el folk i el bluegrass.

“Gessamí” narra la història de la Gessamí, una nena que ho passa malament a l’escola i troba refugi en la companyia d’un gos abandonat amb qui es creua després de fugir de casa. Al llarg de l’àlbum, la Gessamí s’anirà fent gran, i la relació que l’uneix amb l’animal patirà alts i baixos i la farà créixer més del que ella podria esperar.

En l’àmbit musical, tot l’àlbum, produït per David García, es guia amb una sola idea: el color de la fusta. La guitarra de Biel Martí, el contrabaix de Jordi Blanes i el violí de Clàudia García-Albea, aquests són els únics instruments que es poden escoltar al llarg de tot el disc. Sobre la base musical pròpia del bluegrass americà, Biel Martí es veu acompanyat per Sara Uribe, que decora les tornades fent les segones veus, donant una nova dimensió a les històries narrades.

 

Així doncs, “Gessamí” és només la presentació del món que es desplegarà amb l’àlbum “Somnis per a tu i per a mi”, una història sobre les relacions humanes, des de l’alegria fins a la pèrdua, a través de l’amistat entre una nena i un gos.
Comments are closed.

Back to Top ↑