Gessamí Boada presenta “Silenci”

15 juny, 2021

Dues cançons íntimes amb videoclip, que giren entorn del concepte de la mort: “Silenci, queda’t amb mi” i “Em rendeixo a tu”.

En un exercici de reflexió sobre les contradiccions de la vida i d’imaginació sobre la seva pròpia mort, Gessamí Boada ens exposa la seva perspectiva sobre un tema tan cru amb una lleugeresa i positivitat sorprenents.

“Silenci, queda’t amb mi” és la peça principal del doble single, una cançó que reflexiona sobre conceptes oposats: plaer i dolor, dia i nit, vida i mort… fins a l’acceptació total del final del camí. Un univers sonor ple de guitarres que es van entrellaçant dolçament i que acaba en un cant de pau compartit per moltes veus.

“Em rendeixo a tu” és una cançó molt breu i senzilla, enregistrada només amb guitarra i veu. Inspirada en la seva àvia, la cantant escriu una lletra transparent des de les entranyes.

“Silenci” busca remoure emocions, obrir debat sobre tractar un tema que ens toca de molt a prop i que tant ens costa afrontar com a societat, però sobretot com a individus. Nova música introspectiva per transmetre calma i llum en un món tan accelerat.

El reconegut guitarrista Pau Figueres ha estat l’encarregat d’enregistrar l’acompanyament musical de les dues cançons, que han estat mesclades amb delicadesa pel seu germà Arnau Figueres. Les veus han estat enregistrades a Dept17 Studio amb Àlex Carretero com a tècnic.

Ja pots escoltar aquest disc de Gessamí Boada a OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑