Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Ginestà s’uneixen a Judit Neddermann com a caps de cartell del 3r Festival solidari Mússol

31 agost, 2022

A més de Ginestà i Judit Neddermann, el cartell el componen noms com Sara Roy, Santa Salut, Flashy Ice Cream,Gessamí Boada, Pau Lobo, i Doble & Hug Sound.

El pròxim dia 10 d’octubre a les 20h30′, a la Sala Apolo de Barcelona, se celebrarà la tercera edició del Festival Mússol. Als primers noms anunciats a principis de maig: Judit Neddermann, Santa Salut, Pau Lobo i Kelly Isaiah (vocalista i líder de la banda de reggae catalana Koers, que exercirà de presentador, però també d’artista), el Festival Mússol anuncia la segona part dels noms que formaran part de la tercera edició. Aquests són: Ginestà, Sara Roy, Flashy Ice Cream, Gessamí Boada, i finalment Doble & Hug Sound.

Una de les característiques del Festival és el seu format poc habitual. Acompanyats d’una magnífica backing band de músics (provinents de grans institucions com l’ESMUC o el Taller de Músics, entre d’altres) presents en tot el concert que s’aprenen tot el repertori a la perfecció emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera.

Una vegada més, tots els beneficis aniran destinats al projecte “La Casa dels Xuklis” de  l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i “RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer”, una de les campanyes que l’entitat ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat.

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a  la pàgina web oficial del festival:

http://www.mussolconcert.com 
Comments are closed.

Back to Top ↑