Glaucs porta la seva gira de celebració de 25 anys a Torroella de Montgrí

24 maig, 2021

El concert tindrà lloc el dissabte, 29 de maig, a l’Espai Ter. El grup hi actuarà amb una banda ampliada de 8 músics.

Glaucs segueix celebrant el seus 25 anys d’existència i ho fa de la manera que més li agrada a la banda, amb un nou concert que repassarà tots els seus èxits.

Concretament, serà el proper dissabte, 29 de maig, a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí a les 21 hores. Les entrades estan a la venda al web del mateix auditori.

En aquests concerts de celebració, la banda s’amplia fins arribar als 8 músics a l’escenari. A més, a Torroella s’estrena a la bateria en Jimmy Piñol (Lax’n’busto), que acompanyarà la banda després de la marxa d’Àngel Valentí.

Glaucs repassarà tots els seus èxits, però també faran especial atenció a la seva última novetat discogràfica, l’EP digital anomenat “Tot és possible” [Música Global, 2020]. Aquest treball inclou quatre noves composicions originals, on hi reconeixerem els millors Glaucs, amb el seu segell sempre inconfusible. També han volgut incloure una magnífica versió de la meravellosa “I’m still standing” d’Elton John.

Glaucs és un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. Glaucs, és un grup que no ha parat mai de sonar a les ràdios catalanes, d’ençà que l’any 1996 van editar el seu primer disc, homònim, amb la multinacional RCA. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. L’any 2014 el grup va reaparèixer amb el disc: “Hem conegut la nit”. Un disc madur, que reflecteix perfectament el moment vital del grup.
Comments are closed.

Back to Top ↑