Notícies Foto: Pere NadalFoto: Pere Nadal

Guillem García presenta “Resina”

29 març, 2022

Primer àlbum del barceloní on fa un recull de composicions pròpies de diferents etapes de la seva vida d’artista.

En aquest treball, Guillem García, desenvolupa un estil i llenguatge propi, en constant evolució, tant en l’àmbit de la composició com a la interpretació. La creació de les obres parteixen de la sinceritat i tot el procés compositiu ha sigut un exercici d’anàlisi dels propis gustos i necessitats estètiques de l’artista.

Guillem comença els seus estudis musicals amb l’acordió clàssic. Als dinou anys vira cap al jazz i ho fa adoptant el piano com a instrument principal. Estudia al Conservatori del Liceu de la mà de professors com Roger Mas, Albert Bover, Toni Vaquer, Sergi Vergés i Horacio Fumero, entre d’altres.

Forma part de l’escena jazzística de Barcelona i participa diverses vegades en el Festival de Jazz de Barcelona amb la Big Band del Conservatori del Liceu, la Big Band d’Asier Olabarrieta i la Big Ensemble de Toni Vaquer. Durant aquests anys Guillem pren un rol com a sideman participant en diversos projectes aliens entre els quals participa en l’obra Jazz Bodas de Fígaro dirigida per Paco Mir, amb la qual fa gira passant per teatres com el Teatro del Canal de Madrid, el Teatre Victòria de Barcelona o el Teatro Cervantes de Málaga, entre molts d’altres.

Arran de la pandèmia decideix enfocar-se més cap a projectes propis i engega el seu propi trio que dona llum a aquest disc que ara presentem.
Comments are closed.

Back to Top ↑