Notícies Foto: Toni López i Roger SoldevilaFoto: Toni López i Roger Soldevila

Hey!, és el nou EP d’Eudald Palma

29 novembre, 2022

Set cançons amb estils que van des del folk, el pop, pop-rock, pop electrònic, rock, rumba i funk.

La presentació de “Hey!” serà el 2 de desembre al teatre Cirviànum de Torelló, amb una banda formada per Eudald Palma a la veu, Adrià Enrique a la guitarra, Mar Serra al teclat, Carles Leus al baix i Ferran Òlid a la bateria.

Eudald Palma (Vic, 1985), va iniciar la seva carrera en el món artístic com a escriptor, dissenyador, pintor i il.lustrador (graduat a EARTVIC i a ESDI Llotja de Barcelona) arribant a publicar projectes per editorials i agències de publicitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.

La seva gran passió, però, sempre ha estat la música, així que va comprar-se una guitarra acústica i va estudiar guitarra i cant per aprendre a compondre cançons amb lletres i melodies pròpies.

El 2018 va fer una gira de concerts en acústic tocant cançons pròpies d’un primer projecte, que no va arribar a enregistrar, titulat “Raïm al cove”. El 2021 publica el seu primer EP “Cavaller erra(n)t” fent gira de concerts en acústic durant el 2021 i 2022 acompanyat pel productor del disc i guitarrista Adrià Enrique.

El disc es va presentar en acústic el març de 2021 al Teatre de Borgonyà amb èxit.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑