Homenatge al cantant i productor musical valencià Lluís Miquel Campos

22 setembre, 2021

Maria del Mar Bonet, Julio Bustamante i Borja Penalba seran alguns dels artistes que participaran en l’acte al Teatre Micalet de València.

El dimecres 29 de setembre, el Teatre Micalet acollirà l’homenatge al cantat i productor musical valencià Lluís Miquel Campos, una proposta organitzada pel Col.lectiu Ovidi Montllor i Plataforma per la Llengua per reivindicar la figura d’una de les personalitats més representatives de la Nova Cançó al País Valencià.

L’acte, conduït per la periodista Amàlia Garrigós, qui també entrevistarà al mateix Lluís Miquel, es desenvoluparà sota dos vessants:

D’una banda, es reconeixerà la trajectòria musical de Lluís Miquel, fundador de grups com ara 4-Z, després rebatejat com Lluís Miquel i els 4-Z, amb una successió d’actuacions en les quals participaran Aitana Ferrer, Borja Penalba, Carraixet, Cashalada Cia, Cor de l’Eliana, Enric Cassassús, Ina Martí i membres de Pàtxinger Z, Julio Bustamante & Lavanda, Maria del Mar Bonet, Mireia Vives, Musicants, Pau Alabajos, Francesc Pi de la Serra i Rafa Xambó.

Aquest elenc d’artistes, serà l’encarregat d’interpretar cançons com “L’arbre”, “Una cançó d’amor” o “S’adoneu”, peces que compaginaran amb algunes de les adaptacions al valencià que Lluís Miquel va realitzar a partir de composicions del belga Jacques Brel, com “No m’abandones”, o “Amsterdam”.

D’altra banda, a l’acte també estarà reflectida la dedicació de Lluís Miquel al sector audiovisual valencià, considerat com un dels pioners d’aquest amb la fundació de la productora Tabalet Estudi. Per tal de rendir aquest homenatge, la cantant Mari Giner, membre de Carraixet, i l’actor Francesc Anyó, representaran en directe una escena de doblatge.
Comments are closed.

Back to Top ↑