Notícies Foto: Metz RecordsFoto: Metz Records

Ill obre el 2023 amb “Diferent”

31 gener, 2023

Ill és el pseudònim de Guillem Tió i en aquesta cançó compta amb les veus de fons de Subliminal, Geri, Malson Atmosfèric i Pol Bordas.

El barceloní Guillem Tió porta fent música des dels 16 anys. “Des de petit sempre m’ha encantat la música. En part, crec que ve del meu avi que tenia un grup de versions quan era jove, i del meu pare que és tècnic de so de tota la vida, que sempre m’ha portat a molts llocs relacionats amb la música (proves de so, estudis, backstages)”. Influenciat des d’Eminem, Recycled J o The Vamps, Tió treballa 100% en la seva producció, mescla i màster, a més de fer els seus propis dissenys i portades. “Avui en dia, amb 21 anys, intento anar-me mudant al gènere que més em descriu al moment i fer la música que més m’atrau, que en aquest cas segueix sent del gènere urbà i les seves variants”, explica el cantant. Tió acaba de ser guardonat amb el premi popular del Maleducats Radar i també guanyador del concurs emergent de Taradell.

“Diferent” parla sobre les vivències i pensaments d’Ill l’últim any, trobant entre les vivències moments amb la seva parella, el concert al Maleducats Radar i els primers contactes amb altres artistes catalans. Al final de la cançó, aprofita per mencionar alguns d’aquests, i menciona d’altres que ha escoltat i li han semblat necessaris a destacar.
Comments are closed.

Back to Top ↑