Notícies Foto: Mar MartínezFoto: Mar Martínez

Inaguració de l’exposició “Pugem als escenaris”

10 maig, 2022

Amb la col·laboració de Roba Estesa, Júlia Serrasolsas (Ginestà), Maria Hein, Joina, Alérgicas al Polen, Gemma Recorder i Laura Duran (Canet Rock), Meri Lane, Catalina Rosselló, entre d’altres.

“Pugem als escenaris” és un projecte el qual posa en manifest la invisibilització que pateixen les dones, persones del col·lectiu LGTBI o amb identitats dissidents, de la indústria musical catalana. Aquest se centra en l’escena actual referent a Catalunya i vol donar veu a les dones que es troben sobre els escenaris com les que treballen darrere.

L’acció principal del projecte és una exposició itinerant per diferents ciutats de Catalunya. L’exposició plasma la informació recopilada de manera visual i interactiva, per fer palpable la situació de la dona a la indústria musical. A més, aquesta recull les experiències viscudes de les participants a través d’una sèrie d’entrevistes que s’han enregistrat durant els mesos de desenvolupament del projecte.

Les primeres dates i lloc on es podrà veure l’exposició serà: Del 20 de maig al 12 de juny: Centre Cultural El Casino de Manresa.
Comments are closed.

Back to Top ↑