Itaca Band tornen després de tres anys de silenci discogràfic

28 gener, 2022

“Com una bala”, el primer senzill del nou disc, és una cançó lluminosa que tracta sobre aprofitar el màxim la vida.

“Com una bala” és el primer avançament del nou disc d’Itaca Band, un dels grups amb més repercussió a Catalunya, amb un històric d’èxits que es poden veure reflectits en els milions d’streams a les diferents plataformes digitals.

Aquest nou senzill arriba tres anys després del seu darrer disc, “La lengua de los pájaros” (2019) i és una cançó vitalista i lluminosa, nascuda entre la incertesa de la pandèmia i les ganes de passar pàgina, que ens parla del pas del temps, i de com aquest, la majoria de les vegades se’ns escapa entre les mans sense adonar-nos-en. Una cançó que ens incita a aprofitar al màxim aquest temps vital del que disposem, a prioritzar, ordenar i relativitzar, i com una bala, anar directes a l’objectiu.

Per aquest 2022 tenen programada una gira que començarà el 13 d’abril a la Sala Apolo de Barcelona i que recorrerà ciutats i festivals com València, Viñarrock, Santiago, Vigo, Madrid, Cabrorock, Granada, Murcia, Bilbao i Burgos, a més a més de les dates que encara falta anunciar.
Comments are closed.

Back to Top ↑