Ivette Nadal estrena a terres gironines l’espectacle “Ara busco una altra cosa”

23 febrer, 2022

Divendres 11 de març a les 20h a l’Auditori Caputxins de Figueres, conjuntament amb Joventuts Musicals de Figueres.

Influenciada per la identitat liberal i feminista de noms com Frida Kahlo i d’altres poetes i pensador, però també amb noves cançons de collita pròpia, alegres i madures, Ivette Nadal  surt a la recerca d’identitats poètiques, filosòfiques i musicals.

Així mateix, també hi consta una adaptació del nou treball discogràfic “En nom de la ferida” concebuda amb Pascal Comelade, i ara presentat a guitarra i veu, acompanyant-se pels seus darrers poemes del seu últim llibre publicat “L’àngel i la infermesa”.

Per l’ocasió, Ivette Nadal (veu i guitarra) estarà acompanyada pel virtuós i tel·lúric guitarrista gironí Marcel Torres que farà sonar la guitarra espanyola d’una forma virtuosament sensible, cosmopolita i mediterrani.

Des de Joventuts Musicals de Figueres indiquen que “volem destacar que al voltant del 8 de Març (Dia Internacional de les Dones) i per quart any, programem una proposta on el protagonisme giri al voltant d’una dona. Enguany, ens fa molta il·lusió que aquest sigui Ivette Nadal.  El seu “Ara busco una altra cosa” on es combina la creació i musicalitzar  poesia d’autoria destacada,  és una mostra d’un estil  que a poc a poc, Joventuts Musicals de Figueres anem buscant de donar espai”.

“Ara busco una altra cosa”, és un dels concerts de la temporada que Joventuts Musicals Figueres busca acostar-se a les programacions d’espais culturals de referència del país com per exemple Roca Umbert, Fàbrica de les Arts (Granollers) i d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑