“Ja és Nadal” omple de música les festes nadalenques

25 novembre, 2021

Diversos artistes s’uneixen per donar veu a aquesta nova proposta. En la cançó, hi participen: Helena Miquel, Carla López Mauri, Sara Reus, Narcís Perich, Jan Viñas (La Plaga N11), Mangel Music i el grup Pops.

“Ja és Nadal”és el nom tant d’un projecte artístic com d’una cançó que agrupa a diversos artistes. Una proposta musical nadalenca, però que vol defugir de la melangia de les cançons que parlen d’aquesta temàtica, per donar un aire més alegre, desenfadat i divertit al Nadal.

Sota aquesta premissa, “Ja és Nadal” està cridada a formar part de la nòmina de cançons nadalenques que compartim durant aquesta època tan emblemàtica i familiar. I, conseqüentment, és un tema que també s’ha cuinat “en família” ja que hi ha volgut participar diversos artistes al voltant d’una composició creada per Benjamín. A. Estácio, autor de diversos temes molt coneguts i compositor de referència d’alguns dels intèrprets més coneguts del país. Com per exemple, la nadala “Alegría, alegría” que va ser interpretada per Manu Tenorio i que porta venudes gairebé 1 milió i mig de còpies.

En aquest cas, set artistes diferents han aportat la seva veu i la seva màgia a aquest projecte. Una proposta totalment coral on hi participen Helena Miquel, Carla López Mauri, Sara Reus, Narcís Perich, Mangel Music, Jan Viñas (cantant deLa Plaga N11) i el grup Pops.
Comments are closed.

Back to Top ↑