Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Jim, la guanyadora de la segona edició d'”Eufòria”, signa contracte discogràfic amb Música Global

10 juliol, 2023

Iniciar així la seva carrera artística professional.

Jim, la guanyadora de la segona edició d’”Eufòria”, el talent show que ha estat un gran èxit a TV3, ja ha signat el contracte discogràfic per iniciar la seva carrera professional amb la discogràfica catalana Música Global.

En l’últim programa d'”Eufòria”, on l’artista de Granollers va sortir escollida com a guanyadora per votació del públic, Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició d’”Eufòria”, li passava el testimoni de manera simbòlica fent-li entrega del premi a la Jim.

El talent show atorgava com a premis al guanyador o guanyadora un contracte discogràfic i de management, participar en dos festivals aquest estiu, actuar al concert presentació del nou treball discogràfic de Miki Núñez al Sant Jordi Club (que va tenir lloc el passat 30 de juny) i cantar la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany, al costat de Lildami.

Després d’unes actuacions brillants en els dos concerts que van tenir lloc el passat cap de setmana al Palau Sant Jordi, i que van ser tot un èxit , ara la Jim, la guanyadora del concurs i una de les promeses de la música catalana, comença aquest camí de la mà de Música Global, tant a nivell discogràfic com de management.
Comments are closed.

Back to Top ↑