Notícies Foto: Elisabet MateuFoto: Elisabet Mateu

Jo Jet i Maria Ribot celebren els seus 10 anys amb “Mira lluny”

26 setembre, 2023

Pretenen recollir l’essència del viscut i deixar espai a les noves oportunitats. La cançó la podeu escoltar ja a OnaCat.Ràdio.

“Mira lluny”, el senzill que Jo Jet i Maria Ribot presenten com a celebració per haver arribat fins aquí, i sobretot, per a seguir fixant la mirada en el que vindrà, pretén recollir l’essència del viscut i deixar espai a les noves oportunitats. El nou tema apareix com a propi homenatge als 10 anys de trajectòria del projecte, des dels seus primers passos com a duet que els portaria a la creació de “Amb pèls i senyals” (2013) fins a dia d’avui, preludi del seu cinquè llarga durada que veurà la llum l’hivern de 2024.

“Mira lluny” apareix adjacent a la onzena de dates anunciades pel duet a través de les seves xarxes socials. Durant aquesta tardor, JJMR recorrerà onze dels espais més significatius de la trajectòria del projecte, en una gira honesta i genuïna que pretén posar en valor les amistats que els ha portat la música. Onze concerts en el seu format més essencial: a duet acústic i amb un repertori que repassarà els temes més emblemàtics de cada etapa del projecte.

29 de setembre, Igualada

30 de setembre, Badalona

01 d’octubre, Konvent

06 d’octubre, Salt

11 d’octubre, Barcelona

13 d’octubre, Agramunt

15 d’octubre, Reus

21 d’octubre, Beuda

22 d’octubre, Solsona

28 d’octubre, Vilafranca del Penedès

04 de novembre, Manresa
Comments are closed.

Back to Top ↑