Joan Colomo celebra el Dia Mundial de la Terra amb “Salvem el planeta!”

22 abril, 2021

És el segon avançament del seu proper “Disc trist” que sortirà el 19 de maig.

Diu Joan Colomo que el món ja estava malament abans de la pandèmia. Per això tots els raonaments crítics que poblen “Disc trist”, el seu imminent nou treball, són pre-covid; i un d’ells en concret, el que aborda la cura del medi ambient, hauríem de tenir més que interioritzat des de fa ja temps. En aquest sentit, el missatge de “Salvem el planeta!”, El seu nou single, no podia ser més clar: ja que no hi ha un planeta b, val la pena salvar el que tenim encara que sigui “per conservar petits plaers com l’arròs negre o per coses tan senzilles com que nostres fills i néts puguin respirar aire pur i beure aigua potable “.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Mare Terra, el 22 d’abril, l’autor català revela un nou avanç del seu nou àlbum: un tall de ritme marcial, teclats i cors bojos que, com sempre des de l’humor àcid, ens dóna algunes claus i motius per salvar el planeta. Com? Reciclant mogudes, construint superilles … ¿Per què? Doncs per salvaguardar les balenes, les vacances, l’hedonisme o, per què no? a Britney Spears …

“Disc trist” sortirà a la venda el proper 19 de maig a través del segell barceloní BCore. Serà el setè àlbum en solitari del músic català Joan Colomo, la carrera abasta ja dues dècades. Després de diversos anys integrant bandes de renom com The Unfinished Sympathy, Zeidun o el supergrup La Célula Durmiente, porta des de 2009 publicant un material en solitari que resulta sempre tan sorprenent com recognoscible. El seu estil fresc, eclèctic i juganer és una de les peces clau del puzle que dóna forma al panorama de la música independent made in Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑