Joan Dausà i Anila Padrós son els convidats en el programa “ActualiCAT”

10 novembre, 2021

Ens presenten els seus discs, “Ho tenim tot” i “Un mirall dins la butxaca”, respectivament.

Joan Dausà i Anila Padrós visiten el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio aquest divendres, dia 12, a les 9h, 13h i 19h.

El disc que ens presentarà Joan Dausà, és ja el quart de la seva discografia i porta per títol “Ho tenim tot”, és una nova col·lecció de cançons optimistes i vitals del compositor que compten amb la producció de Santos&Fluren i Dídac Fernàndez. Dausà començarà una gira de presentació, que ja compta amb més de vint dates confirmades, el pròxim 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona.

Anila Padrós debuta en solitari amb un EP de quatre cançons sota el títol “Un mirall dins la butxaca”, i ho fa com qui es presenta al món, per qui vulgui descodificar-la. Les cançons són plenes d’olors, d’espais i de símbols que deixen a qui les escolta la oportunitat de construir-hi un imaginari. I és que el disc és precisament això; un mirall dins la butxaca, un reflex d’ella mateixa i de qui vulgui posar-s’hi davant.

A més a “ActualiCAT” tindrem agenda de concerts, efemèrides i notícies. Us esperem! (des de la nostra pàgina web www.onacatradio.cat o també pots descarregar-te la nostra app gratuïta al teu mòbil).
 
Comments are closed.

Back to Top ↑