Notícies Foto: Cristina CaldererFoto: Cristina Calderer

Joan Miquel Oliver presenta “Electronic devices”

4 octubre, 2023

Primers concerts de presentació: 11/11 Porreres (Auditori), 25/11 Barcelona (Cruïlla de Tardor), 26/11 València (Loco Club) i 8/12 Londres (Nell’s).

“Electronic devices” (Oigo Discos, 2023) és el setè LP en solitari de Joan Miquel Oliver, que sortirà a la venda aquest proper divendres 6 d’octubre i del qual ja estan previstos alguns primers concerts de presentació en el 2023. El cantant i guitarrista mallorquí convida al públic a un viatge pop que explora els dos extrems del gènere i un llarg espectre de mitges tintes. L’àlbum -del qual s’han fet fins ara dos avançaments: “Robot mayordomo” i “Siento feelings”- inclou temes des de l’experimental 50 euros, que és una cançó construïda damunt d’un audio de whatsapp que el seu amic Javier Dalmau li va enviar per explicar com havia trobat un bitllet al carrer i que, alhora, recorda el treball instrumental dodecafònic que Oliver va publicar en plena pandèmia; fins a la “Viutantera barra lliure”, que es tira de cap dins la més típica cançó pop de caixa de ritmes i sentiments senzills.

El guitarrista i compositor d’Antonia Font presenta aquest proper divendres, dia 6 d’octubre, aquest disc de 10 cançons, amb portada dissenyada per la pintora Cinta Vidal, que abraça un ventall elèctric i variat, sòlid i coherent, amb la determinació de dur a les més altes esferes estètiques el gènere pop, és a dir, la música popular moderna.
Comments are closed.

Back to Top ↑