Judit Neddermann crea el Festival Floral

21 març, 2022

Un nou festival de música amb perspectiva de gènere a Vilassar que comptarà amb actuacions de Rita Payès, Clara Peya i Núria Graham, entre d’altres.

Judit Nedderman, juntament a l’artista i activista cultural Martí Sancliment, donen la benvinguda a la primavera amb l’anunci del Festival Floral, un nou certamen musical que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar els dies 20, 21 i 22 de maig.

Floral vol ser el primer festival de música i cultura de Vilassar, una proposta que vincula els dos municipis homònims a través de l’art i el patrimoni històric i cultural, amb una mirada crítica i feminista. Floral planteja concerts a diversos espais emblemàtics de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar com la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar), els Jardins de Can Rafart i el Teatre La Massa (Vilassar de Dalt).

La programació musical se centra en propostes de gran qualitat liderades per dones, a més d’organitzar una xerrada feminista. El Festival aplica la perspectiva de gènere i posa de manifest que en l’àmbit de la música ens trobem encara lluny de la igualtat de gènere, “hauria de poder ser normal plantejar una programació amb una majoria de propostes liderades per dones, i no pas l’excepció o la novetat” afirmen les persones organitzadores.

El Festival Floral acollirà els concerts de Núria Graham i Clara Aguilar el dia 20 de maig a la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar), de Rita Payès i Elisabeth Roma el dia 21 de maig als Jardins de Can Rafart (Vilassar de Dalt) i de Clara Peya el dia 22 de maig al Teatre La Massa (Vilassar de Dalt) a més d’un concert vermut a càrrec del quartet vocal Seasons el mateix diumenge 22 de maig als Jardins de Can Banús (Vilassar de Dalt).
Comments are closed.

Back to Top ↑