Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Judit Neddermann debuta, el 2 d’abril, al Palau de la Música Catalana

14 març, 2022

El concert, emmarcat en el cicle Palau Fronteres, és la primera col.laboració entre el Palau i el Guitar BCN.

El pròxim dissabte 2 d’abril de 2022, Judit Neddermann debutarà al Palau de la Música Catalana dins del festival Guitar BCN i en el marc del cicle Palau Fronteres, amb una proposta única creada especialment per l’ocasió.

A Judit Neddermann & Friends, la cantautora de Vilassar s’envoltarà de convidats il·lustres per donar forma a un repertori que repassarà algunes de les seves millors cançons en bona companyia. 

Per fer encara més ineludible aquesta cita, Neddermann també estrenarà una obra encàrrec del Palau de la Música Catalana pel programa Barcelona Creació Sonora -impulsat per l’ICUB-, que agermana poesia i música en un exercici d’extrema delicadesa.

El concert és la primera col.laboració del Palau amb el Guitar BCN i està emmarcat en el cicle Palau Fronteres. Palau Fronteres és una iniciativa del Palau que va néixer l’any passat amb la voluntat d’oferir al públic noves perspectives de descoberta i gaudi, amb propostes que basculen entre la música clàssica i la contemporània gràcies a nous formats i expressions artístiques.
Comments are closed.

Back to Top ↑