Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Judit Neddermann estrenarà el seu cinquè disc al Festival Strenes, l’1 d’abril

25 novembre, 2022

Aquest avançament se suma als de les estrenes dels nous discos de 31 FAM, Triquell, The Tyets, Lal’Ba i Els Amics de les Arts.

El Festival Strenes de Girona continua sumant les estrenes dels nous discos dels principals referents de la música catalana actual. És per això que Judit Neddermann hi estrenarà el seu cinquè treball el dia 1 d’abril a l’Auditori de Girona. El nou disc de Neddermann serà un àlbum d’agraïment a les influències que han marcat la seva carrera musical que són la música brasilera i el folklore ibèric. Un disc de cançons alegres i naturals com ella mateixa.

Judit Neddermann ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet “Este segundo” amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa en el seu treball “El disco”. Durant un deseni, va portar la veu cantant a la banda de mestissatge caribeny The Gramophone Allstars. Ha reinterpretat el “Winterreise” de Schubert juntament amb el grup de clàssica contemporània Quartet Brossa. També es va endinsar en la riquíssima tradició folklòrica de la mà de la banda de percussió Coetus. Va formar un poderós equip amb la inclassificable pianista Clara Peya i ha col.laborat amb músics tan populars com Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson, entre molts altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑