Judit Neddermann presenta “Canta”, el seu nou senzill

25 gener, 2021

Tercer avançament del que serà el seu quart disc, “Aire” que sortirà el proper 19 de febrer.

La cantant i compositora catalana va publicar aquest passat divendres “Canta”, el tercer single avançament del qual serà el seu quart disc d’estudi, ‘Aire’, a la venda el pròxim 19 de febrer. Aquesta cançó ja la pots escoltar a OnaCat.Ràdio.

“Canta” és una onada d’aire fresc. Una cançó carregada d’energia positiva que ens deixa un missatge de recerca d’harmonia a través del llenguatge musical. Un deliciós exercici de pop reposat i canalitzat de manera suau però eloqüent a través de la sempre emocionant veu de Neddermann.
Una veu cristal·lina, elàstica i rica en oxigen, modelada al voltant del jazz vocal clàssic, el folk mediterrani i la tradició pop que navega des de les costes del Brasil fins a les illes d’Àfrica Occidental.

La cançó ha estat produïda per Arnau Figueres i el seu videoclip va ser a càrrec de Marc Pujolar, amb una coreografia ideada per Ariadna Peya.

A més, a partir de divendres passat ja es pot reservar l’edició signada i limitada d’ ‘Aire’ en els seus formats físics (LP i CD digipack) i també en digital. 
Comments are closed.

Back to Top ↑