Notícies Foto: Jordi BorràsFoto: Jordi Borràs

Julieta, Guillem Gisbert, Sharonne i els protagonistes de la sèrie ‘Jo mai mai’ posaran música al Premis Gaudí

31 gener, 2024

La cerimònia és una producció de Focus per a l’Acadèmia del Cinema Català conduïda per les humoristes d’Oye Polo.

 El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acollirà aquest diumenge, dia 4, la gala de lliurament dels XVI Premis Gaudí, una producció de Focus per a l’Acadèmia del Cinema Català, dirigida per Oriol Faura. Conduïda per les humoristes Maria Rovira i Ana Polo, creadores del podcast “Oye Polo”, serà un homenatge a l’espectador plena d’humor feminista. 

Les quatre actuacions musicals de la gala han comptat amb la creació, assessorament i coordinació artística de Daniel Anglès i Àgata Casanovas. S’hi sentirà en primícia ‘Un home realitzat’, un dels nous temes del projecte en solitari de Guillem Gisbert, un homenatge a la figura del guionista, a través de Rafael Azcona, autor de la mítica Plácido, de Luis G. Berlanga, rodada els anys 60 a la ciutat de Manresa, plató de l’espot dels XVI Premis Gaudí. Julieta, referent en l’escena musical en català, reinterpretarà amb harmonies i bases electròniques el clàssic ‘Al vent’, de Raimon, un himne antifeixista que 65 anys més tard és més vigent que mai. També Sharonne, l’artista drag queen guanyadora del Drag Race Spain, posarà la banda sonora al moment més emotiu de la gala, l’In memoriam, amb una versió de Purple Rain de Prince, acompanyada de la trompeta d’Alba Careta i el piano de Roger Santacana en directe.

Posaran el punt final a la cerimònia Berta Rabascall, Noel Campillo, Jimmy Vidal, Clàudia Riera, Jan Buxaderas, Biel Rossell, Zoe Arnao, Joel Cojal, Aleix Otem i La Imèn, actors de la sèrie de 3Cat “Jo mai mai”, oferirint una nova versió del ‘Petar-ho’ d’Oques Grasses, un himne a la celebració de la singularitat i la diversitat.
Comments are closed.

Back to Top ↑