Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

Koeman estrena la cançó, “Sopars”

7 octubre, 2022

Un tema disco, funk, synth pop, amb la producció musical de Miqui Puig.

Koeman tornen amb una nova dosi de pop feliç. “Sopars” és el seu senzill més ballable. Disco, funk, synth pop i una tornada que no et podràs treure del cap. Sota la producció de Miqui Puig han facturat una cançó pop atemporal. Un cant nostàlgic a la joventut. Un retrobament  impossible. Quedem per anar a sopar?

Format per Emili Llamas i Gerard Alcover, Koeman és un duet de pop feliç. La seva recepta és senzilla però efectiva: cançons pop amb un envoltori electrònic i un so actual i ballable. Des de la seva aparició l’any 2020, han publicat tres senzills que han sonat a les principals ràdios del país i les seves cançons acumulen més de 20.000 reproduccions a les diferents plataformes digitals.

Pel que fa als seus concerts, tenen un directe innovador en el qual mesclen les seves cançons amb grans èxits de la música. És possible fer un directe musical com una sessió de DJ? Koeman ho fa realitat! El seu espectacle ha trepitjat escenaris de diferents festivals de renom com ara la FiM de Vilaseca o el Nomad Festival.
Comments are closed.

Back to Top ↑