Koeman estrena la cançó, “Trenta”

30 juny, 2021

El nou senzill del duet reusenc està disponible a totes les plataformes digitals i ja el pots escoltar també a OnaCat.Ràdio.

Des del seu debut al panorama musical amb la cançó “Dimarts” el juny de l’any passat, Koeman han anat presentant diferents senzills, tots ells amb una gran rebuda per part del públic. El grup estrena ara a totes les plataformes digitals, i de la mà de la discogràfica Crea Music, la cançó “Trenta”.

El nou senzill manté pilars bàsics del grup com són melodies pop, ritmes ballables i lletres quotidianes.  Tot i això, a “Trenta” Koeman fusionen ritmes llatins amb sonoritats dels 80 per explicar les frustracions d’un jove d’avui en dia, amb un final esperançador. La cançó ha comptat, a més, amb la producció del reconegut Miqui Puig, aportant nous colors al grup. Format per Emili Llamas i Gerard Alcover, Koeman és un duet de pop feliç. Això vol dir, tornades que no et podràs treure del cap, ritmes que et faran moure el cos i lletres on et veuràs reflectit. Els seus senzills han tingut una molt bona rebuda per part de públic, mitjans i crítica. El seu directe és una experiència emocional i sensorial irrepetible. Una proposta colorista, original i única dins del panorama musical català.
Comments are closed.

Back to Top ↑