La 17a edició del Let’s Festival omplirà les cinc sales de concerts de l’Hospitalet de Llobregat

20 gener, 2022

Tindrà lloc del 3 de març a l’1 d’abril i ens deixarà l’actuació de 43 bandes agrupades en 23 concerts.

Després de 16 edicions, el Let’s Festival s’ha convertit en un dels festivals de referència de la música independent a Catalunya. A l’edició del 2020, es va fer un salt qualitatiu en el seu format, vinculant-se encara més amb la ciutat i creixent tant en propostes musicals com en escenaris. Mantenint aquesta voluntat d’expansió, en aquesta 17a edició, el festival arribarà per primera vegada a les principals cinc sales de música en viu més importants de L’Hospitalet.

Aquesta nova aposta del festival té la voluntat de consolidar el circuit de música en directe, donant el seu suport a les sales de la ciutat. Espais que tenen una dilatada trajectòria i que són una de les fortaleses culturals de L’Hospitalet des de l’àmbit privat. Això, permet oferir un festival amb una programació més diversa pel que fa al format ja que combina espais íntims i de petit format com L’Oncle Jack i The Void, sales de format mitjà com Espai Zowie i El Pumarejo i un espai de gran format com és la Sala Salamandra.

Durant el mes de març, el Let’s Festival serà per dissetena vegada l’aparador de l’escena musical nacional i estatal gràcies a una programació que combina propostes emergents amb projecció i bandes consolidades.

Depedro, Manel, El Columpio Asesino, Rigoberta Bandini, La La Love You, Joan Miquel Oliver, Daniel Sabater o La Bien Querida entre els caps de cartell.
Comments are closed.

Back to Top ↑