Notícies Foto: Festival TradicionàriusFoto: Festival Tradicionàrius

La 36a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius acollirà més de 60 propostes

12 gener, 2023

Al voltant de la música folk i d’arrel tradicional des de tots els seus prismes. Tindrà lloc del 13 de gener al 31 de març.

El Festival Folk Internacional Tradicionàrius fa anys que aposta per donar visibilitat i ser l’aparador de les propostes de música d’arrel tradicional des de tots els seus prismes. Des del 13 de gener i fins al 31 de març de 2023, el festival proposa més de 60 activitats al voltant de la música folk i d’arrel tradicional. En aquesta edició, continuem reivindicant que la música tradicional és també música contemporània, un fet que es fa palès en la gran quantitat de projectes que miren la música tradicional des de l’òptica de les músiques urbanes més actuals, com el rap o l’electrònica. 

El mapa sonor d’aquesta 36a edició ens portarà per Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Múrcia, Andalusia, Castella, Galícia, Auvèrnia, Iran, Estats Units i Brasil. A més, de manera natural, hem creat una programació que mostra la tendència a l’alça de dones liderant projectes. 

Concerts, Tradicionàrius al Palau, Trad d’autor, El Tradicionàrius a Santa Eulàlia, traDDigital, Trad familiar, Foguerons de Sant Antoni a Gràcia, 30 anys, Les Vespres dels dimecres, tallers d’instruments i danses, presentacions de llibres, Folk als Mercats, Tradicionàrius al Territori, cultura popular i exposicions seran els grans blocs de programació.

La seva programació en aquest enllaç: 
Comments are closed.

Back to Top ↑