Notícies Foto: Juan Miguel MoralesFoto: Juan Miguel Morales

La banda badalonina Nicòmac fa un avançament del nou disc

18 octubre, 2023

El tema “Impuls” estarà inclòs en el disc “Contes i complantes” que sortirà el proper mes de desembre.

“Impuls” és una cançó pop amb preludi de concert per a piano i primer senzill del disc “Contes i complantes” de Nicòmac. El tema descriu l’ànim d’una persona en estat d’eufòria, empoderada i impertorbable un cop deixades enrere la misèria i la solitud que l’assetjaven. Amb una introducció que infon temor i desesperació, la cançó arrenca com un esbart d’ocells, un cant als sentiments d’alliberació i d’alegria del qui sap que res el pot tornar a tombar. 

“Contes i complantes”, és el primer disc de Nicòmac i es publicarà el 5 de desembre. Un treball que s’emmarca dins del rock simfònic: cançons amb estructura episòdica que fusionen el rock amb la música simfònica i coral. De direcció artística eclèctica, el disc presenta una proposta musical ambiciosa, de producció maximalista, i plena d’estètica romàntica, tragèdia i passió.   

Nicòmac és una banda nascuda a Badalona que combina el pop i el rock amb la música simfònica i coral. El grup ha estat premiat amb el segon premi del Concurs de Cançó de Salitja (2018), el premi a Millor Banda de Badalona al Concurs de Música de Badalona (2018), el primer Premi al Concurs de Cançó de Salitja (2019), el premi Altaveu Frontera (2020), i ha format part del Cabal Musical 2019-21 del Taller de Músics de Barcelona sota la mentoria de Joan Carles Capdevila.
Comments are closed.

Back to Top ↑